OFFERTE

TEXTIEL BEDRUKKEN

Is je bedrijf toe aan professionele werkkleding van goede kwaliteit? Of wil je extra goed opvallen tijdens de promotie van je merk op een belangrijk event? Dan is textiel bedrukken bij Fellows een uitstekende keuze. Met jarenlange ervaring in het bedrukken van textiel van bedrijfs- of promotiekleding adviseren we je graag.

Advies geven we niet alleen bij het kiezen van het juiste materiaal. Ook over het creatieve aspect denken we graag met je mee: welke kleur werkt het beste? Op welke manier valt het logo het meeste op? En hoe kunnen we het logo of andere opdrukking uiteindelijk het beste aanbrengen? Denk bijvoorbeeld aan borduring, bedrukking, bedrijfskledingtransfer of zelfs laser.

 

Heb je inspiratie nodig, of ben je benieuwd naar wat Fellows aan keuzes heeft? Bekijk het brede assortiment, of vraag makkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan denken we graag met je mee voor een passende oplossing binnen je budget.

ASSORTIMENT NEEM NU CONTACT OP

WAAROM FELLOWS?

HORECAKLEDING WAARONDER SLOVEN, OVERHEMDEN EN TRENDY SHIRTS

BEDRIJFSKLEDING VOOR DE ZORG EN MEDISCHE SECTOR

SIGNAALKLEDING EN WERKKLEDING VOOR BOUW EN INDUSTRIE

BEVEILIGINGS- EN SECURITYKLEDING

JARENLANGE ERVARING

VOOR ELK BUDGET

SNEL SCHAKELEN

RECHTERHAND BIJ INSTORE OF OUTDOOR CAMPAGNE

Bedrijfskleding of promotiekleding bedrukken?

Alles is mogelijk. We maken onderscheid tussen bedrijfskleding en promotiekleding. Bij bedrijfskleding gaat het om de kleding die jouw werknemers dagelijks dragen
en die keer op keer herkenbaar moet zijn voor jouw potentiële klanten. Promotiekleding omvat de opvallende kleding voor de momenten waarop je als bedrijf maximaal moet knallen.

Bedrijfskleding

Tijd voor een professionaliseringsslag: herkenbare bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Bovendien zorgt het ervoor dat je personeel er verzorgd en representatief uitzien. Bedrukte bedrijfskleding draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Ben je op zoek naar advies of inspiratie? Bij Fellows helpen we je graag met de zoektocht naar passende bedrijfskleding.

Promotiekleding

Sta je binnenkort op een belangrijke beurs of evenementen? Promotiekleding bedrukken met een herkenbaar logo is dan een must. Het laat de bezoekers van het evenement direct zien wie de professional is waar ze mee moeten praten. En we denken verder dan het bedrukken van t-shirts: vrijwel alle kledingstukken – zowel indoor als outdoor – kunnen we voorzien van een logo, slogan, of iets anders. In ieder gewenst aantal, en voor ieder budget.

Textiel bedrukken? Laat je adviseren!

Heb je inspiratie nodig, of ben je benieuwd naar de kijk van een expert op goede kwaliteit bedrijfskleding, promotiekleding of andere promotiematerialen? Bij Fellows zijn we
meer dan een leverancier: we denken graag met je mee om een passende oplossing te bieden – zowel in kleine als in grote oplages.
We zijn benieuwd naar je wensen en ideeën!

TESTIMONIALS