OFFERTE

RELATIEGESCHENKEN

Vraag een accountmanager eens wat hij het allerbelangrijkst vindt van zijn werk. Ongetwijfeld zal zijn antwoord zijn: zijn relaties. Daarom is het van groot belang om te investeren in een duurzame en succesvolle relatie met je belangrijkste accounts. De ideale manier: relatiegeschenken!

Fellows denkt graag met je mee. We doen er alles aan om, binnen het budget, het ultieme geschenk te vinden dat past bij jouw klanten en jouw merk: zowel bedrukt als onbedrukt.
Een passend en persoonlijk relatiegeschenk, daar kan niets tegenop.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in het assortiment. Je kunt ook gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen met je persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook helpen onze creatiefste denkers je graag bij het uitzoeken van de allerbeste relatiegeschenken.

ASSORTIMENT NEEM NU CONTACT OP

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

HELDER EN EERLIJK ADVIES

PERSOONLIJKE INZET VAN ÉÉN VAN ONZE CREATIEVE MEEDENKERS

VAKKUNDIGE BEGELEIDING

SNELLE LEVERING

UITGEBREIDE MAATWERK MOGELIJKHEDEN

STIJLVOLLE RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken met logo

Wil je letterlijk een onvergetelijk relatiegeschenk aan je relaties geven? Dan is het slim om deze met logo te laten bedrukken. Allereerst draagt dit uiteraard bij aan de naamsbekendheid van je eigen merk: anderen zullen dit logo ook zien.

Bovendien zal de ontvanger ervan continu herinnerd worden aan jouw merk, iedere keer als hij het geschenk ziet.

Heb je inspiratie nodig, of ben je benieuwd op welke manier jouw logo of ander visuele kenmerk het beste naar voren kan komen op het geschenk? De experts van Fellows denken graag met je mee.

Relatiegeschenken bedrukken

Ben je op zoek naar iets creatievers? Er zijn wel duizenden manieren te bedenken waarop je op een ludieke of passende manier de juiste boodschap over kan brengen.

Heb je zelf al ideeën, of heb je inspiratie of tips nodig? We zijn erg benieuwd naar je ideeën en wensen. We zijn immers gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei soorten relatiegeschenken en promotiematerialen. We begrijpen hoe belangrijk je relaties voor je zijn.

Laat je relaties je onthouden!

Wil je dat je relaties je merk onthouden? Dat ze een positieve en blijvende herinnering overhouden aan jullie samenwerking? Dan zijn professionele, originele en bruikbare geschenken een fantastische investering. Kijk ook eens naar bedrukte tassen of bedrukte paraplu’s bijvoorbeeld. als uiterst functionele geschenken. Ook flesjes, bidons of kantoorartikelen: je bedenkt het, en Fellows heeft het. Wat zijn je wensen?

TESTIMONIALS