OFFERTE

PROMOTIEMATERIAAL

Sta je binnenkort op een belangrijke beurs en wil je écht een blijvende, professionele indruk achterlaten met je bedrijf? Dan is professioneel promotiemateriaal, een goed gekozen giveaway, relatiegeschenk of premium het investeren absoluut waard! Zo laat je een onvergetelijke eerste indruk achter bij jouw (potentiële) klanten!

 

Fellows heeft een breed assortiment aan promotiematerialen. Je vraagt eenvoudig én vrijblijvend een offerte aan met je persoonlijke wensen. Onze creatievelingen denken uiteraard graag met je mee naar de beste oplossing, passend bij jouw budget.

ASSORTIMENT NEEM NU CONTACT OP

WAAROM FELLOWS?

WIJ DENKEN MET JE MEE

VOOR ELK BUDGET

SNELLE LEVERING

CREATIEVE OPLOSSING

Originele promotieartikelen

Er is vrijwel geen slechtere marketing dan het weggeven van suffe, onoriginele geschenken of een onprofessionele uiting van je merk. Daar heeft niemand iets aan, en het komt je relatie ook niet ten goede. Gelukkig is vandaag de dag het aanbod aan promotiemateriaal enorm. Zo biedt het assortiment van Fellows voor iedere situatie een passend artikel. Denk aan bedrukte en/of onbedrukte promotieartikelen, voor extra zichtbaarheid van je organisatie, of de verkoop van producten of diensten te stimuleren. Ook voor naamsbekendheid en loyaliteit zijn goede geschenken een absolute must.

 

Ben je op zoek naar maatwerk dat volledig aansluit bij je persoonlijke wens? Bij Fellows denken we graag creatief mee met onze klanten. We werken oprecht vanuit ons DNA en zijn geen ‘dozenschuiver’. We doen wat we zeggen. Het levende bewijs, is het uitgebreide en duurzame klantenbestand.

Promotiemateriaal bedrukken

Maar liefst 57% van de ontvangers van promotionele producten, herinnert zich het merk dat daarop is gepresenteerd. Ter vergelijking: niet eens de helft van dat percentage (28%) onthoudt de boodschap van televisiecommercials. Kortom: bedrukte promotiematerialen werken! Enkele andere voordelen:

 

  • Je doelgroep herkent het direct aan de kleuren, logo’s, lettertypes, et cetera;
  • Het straalt professionaliteit uit: je vindt het belangrijk dat je merk op de allerbeste manier wordt gepresenteerd;
  • Je (potentiële) klanten worden loyaler, omdat je aantoont te willen investeren in langdurige, sterke relaties;

 

Niet alleen promotiemateriaal kan worden voorzien van je eigen logo, kleuren en andere visuele elementen; ook relatiegeschenken zijn volledig om te toveren naar je eigen wens. Denk hierbij aan slogans, oneliners, of andere leuke elementen  daarbij je een blijvende herinnering creëert bij de lezer ervan. Zeker als deze functioneel zijn: denk aan de acties rondom voetbal- en sportevenementen van bijvoorbeeld Albert Heijn of Heineken. Het is niet voor niets dat deze bedrijven  investeren in functionele producten die de herinnering aan het merk doen  verbeteren. Ook bedrijven in het MKB kunnen met promotionele content de  naamsbekendheid én loyaliteit vergroten.

 

Neem gerust een kijkje in het assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan met uw specifieke wensen! Heeft u bijvoorbeeld wel eens gekeken naar onze bedrukte koffers & bedrukte strandstoelen?

TESTIMONIALS