OFFERTE

Bedrijfskleding

 

De juiste bedrijfskleding vormt voor elke organisatie een belangrijk onderdeel van de non-verbale communicatie. Omdat ieder bedrijf zoveel mogelijk naamsbekendheid wilt genereren, moet de bedrijfskleding naadloos aansluiten op de huisstijl van het bedrijf. Bij Fellows Promotie denken we graag mee over de ideale bedrijfs- & werkkleding voor uw bedrijf. We houden daarnaast rekening met eventuele (veiligheids)voorwaarden voor de bedrijfskleding in uw branche. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u adviseren door onze specialisten!

 

Werkkleding voor verschillende branches

Het is u wellicht ook opgevallen, maar bedrijfskleding wordt in steeds meer branches minder traditioneel en krijgt een steeds moderne uitstraling. Elk bedrijf heeft zijn eigen merkidentiteit en tussen alle aanbieders doet iedereen zijn best om op te vallen. Kies voor kleine terugkerende details om uw bedrijfskleding te onderscheiden van de rest. Door uw kleding te personaliseren kunnen uw medewerkers uitstralen waar u zo trots op bent.

 

Fellows levert een uitgebreid assortiment werkkleding voor verschillende sectoren, waaronder:

  • Bedrijfskleding voor de horeca
  • Bedrijfskleding voor de zorg
  • Werkkleding voor de bouw

 

Horecakleding

Bedrijfskleding in de horeca wordt steeds moderner. Zo zien we bijvoorbeeld steeds vaker leren schorten, strakke overhemden, bretels en gestreepte kleuren. Het ene bedrijf kiest echter voor een luxueuze uitstraling, waar de ander voor een informele uitstraling gaat. Hierbij is het natuurlijk het allerbelangrijkst dat het uw bedrijf representeert.

Naast representativiteit is ook comfort natuurlijk erg belangrijk bij horeca werkkleding. Wanneer uw personeel zich goed voelt, zullen zij dit ook uitdragen naar uw klanten. Uw personeel moet goed tot hun recht komen in de kleding, hierbij speelt de uitstraling met verschillende details en pasvorm ook een rol.

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw horecapersoneel, neem dan vooral de tijd om te bedenken wat u wilt uitstralen en wat bij uw huisstijl past. Uiteraard staat Fellows voor u klaar om u te adviseren of inspireren.

 

Bedrijfskleding horeca

Werkkleding bouw

Het dragen van de juiste werkkleding is in de bouw erg belangrijk. De werkkleding moet bescherming bieden en kan daarom per situatie of werkomgeving verschillen. Zo kan een werkomgeving specifieke eisen hebben waarbij verschillende keurmerken van belang zijn. Denk hierbij aan werkschoenen (met of zonder stalen neus, anti-slip profiel etc.) die aan een aantal keurmerken moet voldoen. Daarnaast is het voor een bedrijf belangrijk om goed na te denken over welke kledingstukken passen bij de werkomstandigheden om de risico’s voor uw personeel te verminderen.

 

Fellows heeft de relatie met opdrachtgevers hoog in het vaandel staan. Uitstekende kwaliteit, een buitengewone service en niet te vergeten creativiteit zijn onze speerpunten. Fellows draagt bij aan het versterken van uw bedrijfsimago!

 

Zorgkleding

Bij zorg bedrijfskleding is het belangrijk dat de kleding enerzijds goed zit, maar anderzijds ook erg hygiënisch is. Mensen die in de zorg werkzaam zijn, moeten namelijk vrij zijn van bacteriën, zodat ze niemand kunnen besmetten. Dat geldt dus helemaal voor de werkkleding. Bij Fellows Promotie houden wij rekening met de gestelde eisen aan zorgkleding. Of u nu voor de traditionele witte zorgkleding gaat of juist specifieke wensen heeft, wij helpen u graag!

 

Bedrijfskleding bedrukken

Het dragen van professionele werkkleding zorgt voor de juiste uitstraling. Consumenten zien op één oogopslag waar uw organisatie voor staat. Een gebruikelijke manier om naamsbekendheid te creëren is door het bedrukken van werkkleding. Het bedrukken van bedrijfskleding met een logo of slagzin helpt bij het creëren van herkenbaarheid en uiteindelijk ook bij de merkbekendheid van uw organisatie.

Bedrukte werkkleding zorgt naast onderscheidend vermogen ook gelijkheid onder uw personeel! Het is vanzelfsprekend dat kleding moet passen bij de functie die iemand bekleedt. Echter kan je gelijkheid creëren door een duidelijke stijl te hanteren en dit in alle soorten bedrijfskleding door te voeren.

 

Op zoek naar bedrukte bedrijfskleding?

Bij Fellows helpen we je graag met de zoektocht naar passende bedrukte bedrijfskleding. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook voor andere soorten bedrukt textiel of promotiemateriaal!

OFFERTE AANVRAGEN ASSORTIMENT