OFFERTE

Handgel met Alcohol in verschillende formaten.

We verslaan het  Coronavirus (COVID-19) door met zijn alle drastisch maatregelen te nemen. De anderhalve meter economie is van groot belang voor scholen, horeca, en bedrijven en iedereen om ons heen. Wij hebben ondersteunde producten ontwikkeld, die bijdragen aan de anderhalve meter samenleving.

Desinfecterende handgel met alcohol!

Hygiëne is erg belangrijk voor je gezondheid, zeker in tijden van een virus epidemie, zoals momenteel het Coronavirus. Laat zien dat je geeft om de gezondheid van jouw relaties, werknemers of omgeving middels een desinfectie pack. BELANGRIJKE NOTE: Virussen en bacteriën kunnen alleen gedood worden bij een product dat minimaal 70% alcohol bevat. Daarom hebben wij een grote voorraad desinfecterende handgel met een alcohol in tegenstelling tot diverse sprays met een lagere percentage alcohol erin.

Handgel in klein, middel of groot formaat.

Handgel is een product waarbij jij je handen hygiënisch schoon houdt zonder te wassen. Wij leveren handgels in verschillende formaten die variëren van grote en hebben een desinfecterende werking. Desinfecterende handgel doodt namelijk bacteriën en virussen. Neem een handgel makkelijk mee in je tas om er voor te zorgen dat bacteriën geen kans krijgen. Het in huis hebben van handgel houdt jouw gezin vrij van verspreiding van bacteriën.

Naast het leveren van de verschillende formaten, kunnen wij deze ook voorzien van een eigen label, voorzien van je afbeelding of boodschap. Wil jij kundig advies in de aanschaf van desinfecterende handgel?

OFFERTE AANVRAGEN