OFFERTE

Onze vitamines passen door de brievenbus!

Laat een heerlijk gezonde fruitmand bezorgen door een toffe peer of ga voor een lekkere vitamine boost die zo door de brievenbus past! In deze tijd wil je je thuiswerkers toch verrassen met wat extra vitamines, dat kan!

Wij bij Fellows snappen hoe belangrijk het is om juist in deze tijd dat beetje extra te geven

Door bijvoorbeeld goed voor jezelf te zorgen, in beweging te blijven en voldoende vitamines in je lijf te hebben ben je al goed bezig.
Het draagt allemaal bij aan een goede gezondheid en het gevoel dat iemand zich om jou bekommert geeft een boel positieve energie! Even iets leuks ontvangen via de post maakt je dag! Of een toffe peer die je een heerlijk fruitmandje komt bezorgen, daar kikker je toch van op? Nou, gaan met die banaan!

OFFERTE AANVRAGEN