OFFERTE

Rituals Geschenken gewaardeerd als kerstgeschenk.

Heeft u interesse in een marketingactie, bent u opzoek naar een ontspannende gift, of wilt u uw personeel eens op een aangename manier verassen?

De home & body producten van Rituals zijn makkelijk en ontzettend leuk in te zetten als:

* Kerstpakket voor haar & hem.
* Cadeaupakket tijdens een feestelijke gelegenheid.
* Leuk eindejaarsgeschenk.
* Cadeau voor secretaressedag.

“Your body. Your soul. Your rituals”

Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van lichaam èn huis. Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders. Geluk zit in het detail. Het begint bij het “goed voelen”, bij het intens beleven van gewone dingen.

Het is onze passie om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer écht speciaal. Voor het geluk van elke dag. Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Immers, die eisen stelt Rituals zelf ook aan de producten en service.

Rituals is voor alle mensen die willen genieten van de kleine dingen in het leven.

OFFERTE AANVRAGEN